Με τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και την εφαρμογή της  στην καθημερινότητα μας η εξάρτηση μας από τις «έξυπνες συσκευές» αυξάνεται συνεχώς. Τα νέα προϊόντα τεχνολογίας δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο δημοφιλή και χρήσιμα καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη, εάν δεν στηρίζονταν στο λογισμικό που συμβαδίζει με την  ανάπτυξη εφαρμογών – και στην ουσία λειτουργεί ως «ενδιάμεσος»  ανάμεσα στον χρήστη και τη συσκευή.

Η αξιοσημείωτη ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας δείχνει επίσης ότι μια νέα γενιά επιχειρήσεων επενδύει και  επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λόγω της συνεχούς αύξησης των πωλήσεων κινητών συσκευών σε όλο τον κόσμο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν να συμμετέχεις σε μια ανάπτυξη λογισμικού; Έχεις ιδέες για να βελτιστοποιήσεις τις τρέχουσες εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά στο smartphone σου; Θα πρόσθετες ή άλλαζες κάποια λειτουργία σε μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές Android;

Εάν έχεις αναρωτηθεί τα παραπάνω, ίσως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να κάνεις καριέρα ως επαγγελματίας προγραμματιστής Android .

Παρόλο που είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη επιλέξει να ακολουθήσεις μια καριέρα ως προγραμματιστής, θα ήταν χρήσιμο να αναφερθούν 3 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να λάβεις μαθήματα για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να εξειδικευτείς στον αναπτυσσόμενο τομέα ανάπτυξης εφαρμογών Android :

Το Android έχει λαμπρό μέλλον

Ένας νέος κόσμος επαγγελματικών ευκαιριών έχει δημιουργηθεί σε μόλις λίγα χρόνια χάρη στην ανάπτυξη λογισμικού Android. Ο ανοιχτός κώδικας, η πολυπληθής κοινότητα προγραμματιστών του αλλά και το γεγονός ότι είναι ένα δημοφιλέστατο λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται από σχεδόν 2 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές παγκοσμίως, αποτελεί απόδειξη ότι το Android ήρθε για να μείνει.

Η ανάπτυξη εφαρμογών είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας , ο οποίος υπολογίζεται ότι θα έχει οικονομική ανάπτυξη 18,8% την επόμενη δεκαετία, προσφέροντας 135.000 νέες θέσεις εργασίας έως το 2024. Κάνοντας μια καριέρα στην ανάπτυξη εφαρμογών Android είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλεις να είσαι μέρος της συνεχούς εξέλιξης της τεχνολογίας.

Το Android έχει γίνει μέρος των καθημερινών μας δραστηριοτήτων

Ελάχιστοι νέοι χρήστες σε όλο τον κόσμο δεν έχουν έρθει σε επαφή , έστω μια φορά, με το λογισμικό Android. Η διάδοση και η δημοφιλία του είναι τόσο μεγάλη που εκτός από τα κινητά και τα tablet, ήδη έχει τοποθετηθεί σαν λειτουργικό σε διάφορες συσκευές, από ψυγεία και τηλεοράσεις  έως αυτοκίνητα, ενώ στο μέλλον τίποτα δεν εμποδίζει την περαιτέρω ανάπτυξη του, όσο υπάρχουν νέοι προγραμματιστές με ιδέες.

Το κίνητρο για κάθε προγραμματιστή είναι να βελτιώσει ή να δημιουργήσει νέες εφαρμογές που θα μπουν στην υπηρεσία των χρηστών διευκολύνοντας τη ζωή τους ή τη διασκέδαση τους, ξεχωρίζοντας σε μια αγορά όπου διατίθονται  σχεδόν 2,8 εκατομμύρια εφαρμογές στο Play Store της Google και προσθέτονται περίπου 5,000 νέες εφαρμογές κάθε μέρα.

Σκέφτεσαι σαν χρήστης, Δημιουργείς σαν Προγραμματιστής

Μια επιτυχημένη εφαρμογή πριν απ’όλα χρειάζεται μια καλή ιδέα και γνώση. Την επόμενη φορά που θα περιηγείσαι στο κινητό σου και θα σου γεννηθεί μια ιδέα για μια χρήσιμη εφαρμογή, τότε θα έχεις και τη δύναμη να την υλοποιήσεις, επιστρατεύοντας τις τεχνικές και τις εξειδικευμένες γνώσεις του Σεμιναρίου Android.

Αυτός ο ρόλος θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι πολύ πιο ελεύθερος να φανταστείς και να κάνεις πράξη τις ιδέες σου μέσα από την ανάπτυξη εφαρμογών, καθιστώντας καθημερινές εργασίες ευκολότερες, ικανοποιώντας τις ανάγκες του χρήστη ή ακόμα και αλλάζοντας τον κόσμο με μια καινοτόμα εφαρμογή σου!

Η σημερινή Αγορά έχει ανάγκη από προγραμματιστές εξειδικευμένους στην ανάπτυξη εφαρμογών Android.

Γίνε επαγγελματίας προγραμματιστής Android, διεκδίκησε μια σταδιοδρομία στον συναρπαστικό κόσμο της ανάπτυξης εφαρμογών παρακολουθώντας  ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο Android της MASTER.

Μάθε περισσότερα εδώ : http://www.masterkek.gr/MasterKEK/seminaria-android.html