H εποχή του χρόνου που αναρωτιέσαι τι θα κάνεις με τις σπουδές είναι εδώ! Θα βρεις να σπουδάσεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει; Οι  καθηγητές σου, θα σε κερδίσουν, κάνοντας τη φοίτηση, όχι μόνο ενδιαφέρουσα, αλλά συναρπαστική; Θα καταφέρεις να βρεις εύκολα εργασία; Θα έχεις τη υποστήριξη της σχολής , για να ξεκινήσεις μια επαγγελματική σταδιοδρομία; Τα ερωτήματα είναι πολλά! Αυτό που χρειάζεσαι στην ουσία είναι ένα: πραγματικές σπουδές και αληθινή καριέρα. Ό,τι ακριβώς σου προσφέρει το IEK MASTER. Αξίζει να μάθεις περισσότερα.

Ισχυρό Κρατικό Δίπλωμα

 Στο ΙΕΚ MASTER αποκτάς κρατικό δίπλωμα, ισότιμο  των Δημόσιων ΙΕΚ και αναγνωρισμένο στην Ελλάδα  και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με αυτό το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό, και μοριοδοτείσαι με 150 μόρια.

Άμεση προώθηση στην αγορά εργασίας

 Το ΙΕΚ MASTER έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με  πάνω από 7000 εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως  το γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Εύρεσης Εργασίας, του IEK MASTER προωθεί το βιογραφικό σου στις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρρας! Επιπλέον το IEK MASTER  Σου παρέχει  κατάλληλες συμβουλές και εργαλεία, για να κάνεις τις απαραίτητες  ενέργειες για να ξεκινήσεις  την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Εξειδίκευση στις Τοp Eιδικότητες της αγοράς εργασίας

Στο ΙΕΚ MASTER αποκτάς εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση σε ειδικότητες αιχμής της αγοράς εργασίας. Εμείς επιλέξαμε και σου προτείνουμε τις πλέον Top Ειδικότητες:

Πληροφορική

Οι σπουδές στην Πληροφορική θεωρούνται μία από τις πιο  εύστοχες επιλογές για την ένταξη στην αγορά εργασίας. Ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο, γι’ αυτό και όσοι εξειδικεύονται στα ψηφιακά μέσα είναι απαραίτητοι, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Αισθητική

Η ομορφιά, η καλαισθησία και η καλή υγεία πάντα θα έχουν ζήτηση. Οι απόφοιτοι στον της Αισθητικής βρίσκουν εύκολα τον δρόμο τους στην αγορά εργασίας, διότι στο IEK MASTER αποκτούν εξειδίκευση σε νέες πρακτικές  με τη χρήση προϊόντων νέας γενιάς και εξελιγμένων θεραπειών

Προπονητική

Εάν ονειρεύεσαι να γίνεις προπονητής αθλημάτων  τότε σπουδάζεις  στο IEK MASTER και αναδεικνύεις την επόμενη γενιά πρωταθλητών! Ως προπονητής αναλαμβάνεις την εκγύμναση ατόμων κάθε ηλικίας, με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και της τεχνικής τους. Μπορείς να εργαστείς σε συλλόγους, ομάδες, σχολεία, γυμναστήρια ή να γίνεις personal trainer.

Αρχιτεκτονική Τοπίου

Στην ειδικότητα αυτή , μιλάμε για «τεχνικό τεχνολογικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων σε έργα τοπίου και περιβάλλοντος»! Με άλλα λόγια, αποκτάς τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να σχεδιάζεις και να υλοποιείς καλλωπιστικές επεμβάσεις τοπίου όπου έχεις φανταστεί, από επιχειρήσεις, οργανισμούς και δημόσια πάρκα, μέχρι παιδικές χαρές και resort!

Ναυτιλιακά

Ζεις σε μία χώρα που διατηρεί κυρίαρχη θέση παγκοσμίως στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Μήπως με τις σπουδές σου στα ναυτιλιακά να δημιουργήσεις και εσύ μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία;

Τουριστικά

Η επιλογή σου να σπουδάσεις Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας σημαίνει ότι ως άριστα καταρτισμένο στέλεχος εξασφαλίζεις να περάσουν οι πελάτες σου ονειρικές διακοπές.

Μαγειρική / Ζαχαροπλαστική

Η τέχνη της γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής είναι η καταλληλότερη επιλογή για εσένα που η δημιουργικότητα είναι το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Καλλιεργείς το ταλέντο σου και θέτεις τις βάσεις για να κάνεις χιλιάδες ουρανίσκους ευτυχισμένους!

Σπουδάζεις με Προνομιακά Δίδακτρα

Στο ΙΕΚ MASTER τα δίδακτρα είναι τα πιο προνομιακά δίδακτρα στην εκπαίδευση  καθώς σπουδάζεις με 110€ το μήνα. Επιπλέον το IEK MASTER παρέχει επιπλέον  διευκόλυνσης και εκπτώσεις σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Συμμετέχεις πρόγραμμα Εrasmus+  

Το  ΙΕΚ MASTER σου δίνει τη δυνατότητα να λάβεις  μέρος στο πρόγραμμα Erasmus+. Αποκτάς νέες γνώσεις, εμπειρίες και έχεις ολοκληρωμένη και αποτελεσματικότερη κατάρτισή στο επιστημονικό αντικείμενο που θα επιλέξεις.

Επιλέγεις ΙΕΚ ΜΑSTER γιατί έχουμε: 30 χρόνια εμπειρίας, 150 εξειδικευμένα στελέχη, 400 εξαιρετικοί συνεργάτες, 7000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και 50000 online καταρτιζόμενοι.