Είσαι στην κατάσταση εκείνη που πρέπει να πιστοποιήσεις τις δεξιότητες σου στην χρήση υπολογιστή και του Διαδικτύου για να προσληφθείς, να εξελίξεις την καριέρα σου ή ίσως να ετοιμάζεσαι να  ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση που πάντα ονειρευόσουν;
Όποιος και εάν είναι ο στόχος σου στην εργασία, την εκπαίδευση ή τη ζωή, η πιστοποίηση στις Βασικές Δεξιότητες Ηλεκτρονικού Υπολογιστή μπορεί να σε βοηθήσει να εξελίξεις αποτελεσματικά τις γνώσεις σου.

Δες εδώ 5 λόγους γιατί είναι χρήσιμο να παρακολουθήσεις το Σεμινάριο :

1.Αποτελεί πλεονέκτημα για το βιογραφικό σου.
Σχεδόν κάθε δουλειά στον σημερινό κόσμο απαιτεί δεξιότητες στον υπολογιστή και οι περισσότεροι εργοδότες που αναζητούν βασικές δεξιότητες πληροφορικής στους αιτούντες εργασία αναζητούν πιστοποιημένες γνώσεις.
Το να είσαι σε θέση να πεις «Ναι, έχω πιστοποίηση » ενισχύει τις πιθανότητές σου να εξασφαλίσεις μια νέα δουλειά ή να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στην τωρινή.

2.Κάνει πιο πρακτική την οργάνωση της εργασίας σου.
Το Σεμινάριο δεν θα σας μετατρέψει σε…hacker αλλά θα μάθετε πώς να βρίσκετε εύκολα το δρόμο σας γύρω από τα αρχεία και τους φακέλους σε έναν υπολογιστή.
Θα ειδικευτείτε  επίσης στο πώς να γράφετε και να επεξεργάζεστε έγγραφα, να εργάζεστε με αριθμούς σε υπολογιστικά φύλλα και βάσεις δεδομένων και να χειρίζεστε βασικά γραφικά και εικόνες.
Επίσης, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το Internet για επικοινωνία και τη συλλογή πληροφοριών.

3.Επιλέγεις σε ποιο επίπεδο θες να εξειδικευτείς
Το Σεμινάριο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων που ονομάζονται “Ενότητες”( Base Ενότητες / Standard Ενότητες / Advanced Ενότητες ).
Οι ενότητες του Σεμιναρίου «Βασικές Δεξιότητες Η/Υ» καλύπτουν όλες τις συνήθεις εργασίες που απαιτούνται για να εργαστείς αποδοτικά και να επιτύχεις στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ανάγκες που θέλεις να καλύψεις.

4.Το Σεμινάριο προσαρμόζεται στις ανάγκες παρακολούθησης σου                     Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα μάθημα Βασικών δεξιοτήτων πλήρους παρακολούθησης για μερικές εβδομάδες ή ίσως η τηλεκατάρτιση είναι η μόνη πρακτική επιλογή σας; Οι Βασικές Δεξιότητες Η/Υ προσφέρουν μια ποικιλία μαθησιακών επιλογών που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη διαχείρισης χρόνου και καθώς η εκπαίδευση είναι τώρα διαθέσιμη σε ασύγχρονα Σεμινάρια στο διαδίκτυο, μαθαίνεις οτιδήποτε, οπουδήποτε.

5.Χρήσιμο και για τις καθημερινές εργασίες.
Η αμηχανία στην διαδικασία, όταν πρέπει να καταθέσουμε τα φορολογικά μας στοιχεία online ή όταν πρέπει να συμπληρώσουμε μια αίτηση σε word , ακόμα και όταν πρέπει να δημιουργήσουμε ένα βιογραφικό για να το στείλουμε, πρέπει να γίνει παρελθόν. Οι υπηρεσίες δημόσιες ή ιδιωτικές, βασίζονται καλώς ή κακώς στη χρήση υπολογιστή γι’αυτό και επιβάλλεται να έχεις γνώση στο χειρισμό τους, ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές απαιτήσεις.
Μάθε πως μπορείς να κάνεις την διαφορά στην καριέρα και την καθημερινότητα σου. Ενημερώσου αναλυτικά για τις ενότητες μαθημάτων και τους τρόπους παρακολούθησης του Σεμιναρίου και διεκδίκησε Προσφορές στα Δίδακτρα για να ξεκινήσεις ΣΗΜΕΡΑ την πιστοποίηση σου στην χρήση υπολογιστή. 

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/vasikes-deksiotites-HY.html

Θες άμεση ενημέρωση για την Πιστοποίηση στις Βασικές Δεξιότητες Ηλεκτρονικού Υπολογιστή; Τηλεφώνησε τώρα στο  210 9633485 για να σε καθοδηγήσει ένας εξειδικευμένος Σύμβουλος της MASTER στην Εκπαιδευτική Ενότητα που χρειάζεσαι.