Η αναζήτηση εργασίας είναι σίγουρα μια δύσκολη υπόθεση. Ένας υποψήφιος εργαζόμενος αναζητά τα κατάλληλα επαγγελματικά εφόδια  προσπαθώντας να καλύψει τις απαιτήσεις  μιας προσφερόμενης θέσης, όμως έχει σημασία να αντιληφθεί και τι ζητά η άλλη πλευρά.

Διαφορετικοί εργοδότες αναζητούν διαφορετικά πράγματα, αλλά όλοι καταλήγουν σε ένα κομβικό ερώτημα: «Μπορεί αυτό το άτομο να προσθέσει αξία στην επιχείρησή μου;».Ως υποψήφιος, είναι στο χέρι σου να τους βοηθήσεις να καταλήξουν στο σωστή επιλογή – δηλαδή σε εσένα.

Μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο να ξεχωρίσεις από το πλήθος, αλλά ένα καλό σημείο εκκίνησης  είναι να ενισχύσεις τις γνώσεις σου στις σύγχρονες απαιτήσεις, ισχυροποιώντας κατ’ επέκταση και βιογραφικό σου.

Με αυτό κατά νου, προτείνονται 3+1 Εκπαιδευτικά Προγράμματα που θα εκτιμηθούν και κάνουν τη διαφορά στο βιογραφικό, ανεξάρτητα από την επαγγελματική σου  ιδιότητα :

eMarketing & Social Media

Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων δεν είναι σαν το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Είναι μια αμφίδρομη διαδικασία επικοινωνίας, η οποία σου επιτρέπει να συμμετέχεις σε συνομιλίες με ανθρώπους και να χειρίζεσαι άμεσα θέματα εξυπηρέτησης πελατών. Ακόμα και εάν δεν έχεις σκοπό να καλύψεις αυτή τη θέση, θα πρέπει να είσαι ενημερωμένος σχετικά με τις τελευταίες τεχνικές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όλες οι σοβαρές εταιρίες επενδύουν σε αυτό το κομμάτι.

Οι διαχειριστές κοινωνικών μέσων είναι το δημόσιο πρόσωπο των εταιρειών και οργανισμών σε ιστότοπους όπως το Twitter, το Facebook, το Instagram και το LinkedIn. Αντιπροσωπεύουν καθημερινά το brand στους πελάτες και επιφορτίζονται με την παρακολούθηση τους και με ενέργειες επικοινωνίας, όπως το να ενημερώσουν το status, να δημιουργήσουν και να προωθήσουν περιεχόμενο, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και σε σχόλια.

Ανεξάρτητα από το αν είσαι αρχάριος στο eMarketing ή έχεις μια σχετική εμπειρία, αυτό το δημοφιλές  Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να φτάσεις τα social media στο επόμενο επίπεδο και να δημιουργήσεις πραγματικά αποτελέσματα επικοινωνίας.

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/e-marketing-pwlhseis.html

Google AdWords

Είναι απίθανο για κάποιον στις μέρες μας να πλοηγηθεί στις σελίδες του internet, χωρίς να έρθει σε επαφή με διαφημίσεις του AdWords. Το Google AdWords είναι μια από τις πιο στοχευμένες μεθόδους διαφήμισης μέσω διαδικτύου, όπου μπορείς να εμφανίσεις ένα brand στα αποτελέσματα αναζήτησης ,μπροστά σε πιθανούς πελάτες τη στιγμή που ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει μια επιχείρηση.

Η διαφήμιση με το AdWords είναι ευέλικτη και καθοδηγούμενη από δεδομένα, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ελέγχου της διαχείρισης – αλλά πρέπει να έχεις τουλάχιστον  τις βασικές γνώσεις για να γίνει αυτή η διαχείριση αποτελεσματική.

Είτε σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις το AdWords για πρώτη φορά είτε έχεις ήδη λογαριασμό, αυτό το μάθημα θα σου δώσει πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές, τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεσαι για να κατανοήσεις πώς λειτουργεί η online διαφήμισή σε μια επιχείρηση και πως μπορεί να βελτιωθεί.  

Η γνώση και η κατανόηση της online διαφήμισης είναι χρήσιμη και σήμερα αλλά και στο μέλλον.  Το να μπορείς να ρυθμίζεις και να εκτελείς μια επιτυχημένη καμπάνια Google AdWords για να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα διαφήμισης, είναι μια δεξιότητα που σίγουρα θα εκτιμήσει κάθε επιχείρηση.

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/e-marketing-pwlhseis.html

Διαχείριση κρίσεων σε μια Επιχείρηση

Έχεις προετοιμαστεί για το απροσδόκητο; Έχεις ποτέ σχεδιάσει και δοκιμάσει ενα πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης ;  Σίγουρα γνωρίζεις ότι η αμήχανη αντιμετώπιση μιας κρίσης μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στη φήμη μιας επιχείρησης, ενώ μια καλά προετοιμασμένη στρατηγική επίλυσης έκτακτων ζητημάτων μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της.

Κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου αναλύονται διεξοδικά πρακτικά θέματα διαχείρισης κρίσεων καθώς και τρόποι επίλυσής τους, δίνοντας άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. Ολοκληρώνοντας αυτό το Σεμινάριο αποκτάς μια Δεξιότητα που καλώς ή κακώς είναι εξαιρετικά επίκαιρη στις μέρες μας και δεν περνάει απαρατήρητη στο βιογραφικό σου .

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/Σεμινάριο-Διαχείρισης-Ανθρώπινου-Δυναμικού.html

Πρώτες Βοήθειες

Το Σεμινάριο  αυτό διαρκεί μόνο λίγες ώρες και κοστίζει ελάχιστα, αλλά οι ευεργετικές πρακτικές του είναι πραγματικά ανεκτίμητες . Η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα του φαίνεται από μελέτες κατά τις οποίες το 45% των θανάτων από ατυχήματα και το 25% των αναπηριών θα είχαν αποφευχθεί , εάν είχαν δοθεί οι σωστές Πρώτες Βοήθειες , έγκαιρα , στο τόπο του συμβάντος .

Ταυτόχρονα, είναι μια από τις πιο πολύτιμες δεξιότητες που μπορείς να αναπτύξεις, ανεξάρτητα  από τον τομέα που θέλεις να εργαστείς. Είναι πολύ λογικό ότι εάν δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ δύο υποψηφίων τότε θα επιλεγεί εκείνος που θα μπορούσε να είναι σε θέση να σώσει τη ζωή κάποιου συνάδελφου. Ορισμένες εταιρείες υποχρεούνται ακόμη και να εκπαιδεύονται ορισμένοι υπάλληλοι στις πρακτικές Πρώτων Βοηθειών.

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/prwtes-voithies.html

Μάθετε περισσότερα για τα Σεμινάρια της MASTER που κάνουν τη διαφορά στο βιογραφικό σας:

http://www.masterkek.gr/seminaria/

Παρέχεται η δυνατότητα διεξαγωγής των σεμιναρίων και μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης!