Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του IEK MASTER ξεκίνησαν. Επιλέξτε ανάμεσα από 62 περιζήτητες ειδικότητες και ξεκινήστε την καριέρα σας με τις καλύτερες προοπτικές.

Το IEK MASTER μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, παρέχει στους απόφοιτους Σπουδαστές του Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Κρατικό Δίπλωμα, αναγνωρισμένο στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα.

Με τις εξετάσεις Πιστοποίησης οι Σπουδαστές αποκτούν Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος κατοχυρώνοντας τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Το IEK MASTER διαθέτει δυο παραρτήματα στα Βόρεια και τα Νότια προάστια της Αττικής με εύκολη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ.

Οι εκπαιδευτές μας είναι κορυφαίοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στους χώρους που δραστηριοποιούνται!

Εδώ και 30 χρόνια έχουμε δημιουργήσει ισχυρές και μόνιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια του έτους στο IEK MASTER λειτουργεί τμήμα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Εύρεσης Εργασίας.

Προωθώντας τα Βιογραφικά των Σπουδαστών σε τουλάχιστον 7.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Εδώ μπορείς να γίνεις Επιχειρηματίας όχι απλά Επαγγελματίας!!!

Το τμήμα επιχειρηματικότητας του IEK MASTER παρέχει στου Σπουδαστές ειδική εκπαίδευση και διαρκή ενημέρωση για προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ, Τράπεζα Επενδύσεων, κλπ), ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση!

Όσον αφορά τις εξετάσεις Πιστοποίησης βρισκόμαστε στο πλευρό όλων των Σπουδαστών μας, προετοιμάζοντας τους κατάλληλα και προσφέροντας τους δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία.

Σκοπός μας είναι όλοι οι Σπουδαστές της σχολής μας να επιτύχουν στις εξετάσεις και να αποκτήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επαγγελματικά δικαιώματα στον τομέα των Σπουδών τους.

Τα δίδακτρα μας είναι αρκετά προσιτά, όμως σε περίπτωση που κάποιος από τους Σπουδαστές μας δυσκολεύεται στην αποπληρωμή τους το IEK MASTER δίνει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης Ταχύρυθμων Σεμιναρίων σε δεκάδες ειδικότητες, ώστε να βρουν εργασία παράλληλα με τις Σπουδές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζουμε τους νέους Σπουδαστές μας -έως 24 ετών- για την ένταξή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα που συνεχώς υλοποιούνται στα 15 υποκατάστημα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER.

Για περισσότερες πληροφορίες Επικοινωνήστε μαζί μας!!

ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Ελληνικό – Αργυρούπολη

Διεύθυνση: Λ. Κύπρου 4 & Λ. Βουλιαγμένης 579, T.K.: 16452

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9966992

ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Νέο Ηράκλειο – Μαρούσι

Διεύθυνση: Ζαλοκώστα & Εμ. Παπαδάκη, T.K.: 14121

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2712588