Ο Διαγωνισμός της MASTER που διοργανώθηκε αποκλειστικά για τους επισκέπτες της Έκθεσης Beauty Winter 2017, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ !

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους όσους πήραν μέρος στον Διαγωνισμό και βοήθησαν να γίνει επιτυχημένος, με μεγάλη συμμετοχή.

Εκατοντάδες επισκέπτες, γνώρισαν μέσα από το Περίπτερο της MASTER τα Σημεία Υπεροχής του Εκπαιδευτικού Ομίλου για Επαγγελματική εξειδίκευση και άμεση αποκατάσταση με τα Σεμινάρια Υγείας-Ομορφιάς-Αισθητικής.

Τα πολυάριθμα κουπόνια συμμετοχής μπήκαν σε κλήρωση και μια υπερτυχερή κέρδισε ένα ΔΩΡΕΑΝ Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Extensions Βλεφαρίδων».

Συγχαρητήρια στην κα Κατερίνα Κολυβά η οποία θα έχει την ευκαιρία να μπει δυναμικά στο χώρο της Ομορφιάς  μέσω της γρήγορης και αποτελεσματικής εκπαίδευσης τοποθέτησης Βλεφαρίδων με τη Μέθοδο «One By One».

Η τοποθέτηση Βλεφαρίδων (Extensions Βλεφαρίδων) είναι μία σύγχρονη τεχνική η οποία δίνει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. H συγκεκριμένη μέθοδος, έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας διότι οι Επαγγελματίες που γνωρίζουν την επίτευξή της συγκεκριμένης τεχνικής, είναι λίγοι.

Γνωρίστε περισσότερα για τα Σεμινάρια Υγείας-Ομορφιάς-Αισθητικής που μπορείτε και εσείς να παρακολουθήσετε σε μοναδικές εκπτώσεις έως 50% για περιορισμένο διάστημα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε την Προσφορά μας για το Σεμινάριο της επιλογής σας:

http://www.masterkek.gr/seminaria/ygeia-omorfia/index.html