Ας είμαστε ρεαλιστές: o σύγχρονος κόσμος στηρίζεται πλέον στην τεχνολογία και τις εφαρμογές της σε κάθε τομέα της ζωής μας. Είτε το θέλουμε , είτε όχι στο μέλλον είναι πολύ πιο πιθανό να γράφουμε αποκλειστικά τις σκέψεις μας σε ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή παρά σε ένα κομμάτι χαρτί. Το ίδιο ισχύει και στις επιχειρήσεις όπου η τεχνολογία είναι άμεσα συνυφασμένη με την πρόοδο τους: Η ταχύτητα της πληροφορίας συμβάλει στην ανάπτυξη τους, αυξάνει τον κύκλο εργασιών και προσελκύει περισσότερους πελάτες.

Για έναν υποψήφιο εργαζόμενο, η ικανότητα να διαχειρίζεται και να αντιλαμβάνεται τα ψηφιακά συστήματα δεν θεωρείται πλέον μια προαιρετική δεξιότητα αλλά ένα υποχρεωτικό skill , ικανό να διευρύνει τις ευκαιρίες σου στην Αγορά Εργασίας. Οι δεξιότητες στην χρήση υπολογιστή είναι σημαντικές επειδή είναι εξαιρετικά χρήσιμες στον εργασιακό χώρο και σε άλλους τομείς της ζωής. Για παράδειγμα, το προσωπικό χρειάζεται υπολογιστικές δεξιότητες για να περιηγηθεί, να αναζητήσει πληροφορίες στο Web και πολλοί εργοδότες προτιμούν εργαζόμενους που μπορούν να εκτελούν καθήκοντα με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, όπως η αποστολή μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η δημιουργία γραφημάτων ή παραγωγή μιας έκθεσης χρησιμοποιώντας ένα υπολογιστικό φύλλο, ενώ πολλές φορές απαιτείται η ανάκτηση δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε μια βάση σε cloud.  

Παράλληλα οι δεξιότητες υπολογιστών σε βοηθούν να έχεις καλύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών του software των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ακόμα περισσότερο η εξειδικευμένη γνώση των υπολογιστών θα σου επιτρέψει να διαχειρίζεσαι πιο αποδοτικά τον χρόνο και την εργασία σου, αποφεύγοντας  δυσλειτουργίες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ένα επιχειρηματικό προτζεκτ. Ένα Σεμινάριο Πληροφορικής  θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σου για να  μπορείς να χρησιμοποιείς με απόλυτη ακρίβεια επεξεργαστές κειμένου, όπως το Microsoft Word, και εφαρμογές παρουσίασης. Επίσης, θα είσαι σε θέση να διαχειρίζεσαι σύγχρονα προγράμματα υπολογιστή που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα σου με χρήσιμες λειτουργίες για επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως είναι το Excel, ανοίγοντας παράθυρο σε νέες ευκαιρίες καριέρας. 

Ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο σε Microsoft Office Advanced ή σε Βασικές Δεξιότητες Η/Υ αξίζει να το παρακολουθήσεις όχι μόνο για να ενισχύσεις εντυπωσιακά το βιογραφικό σου αλλά για να βελτιώσεις και την εμπειρία χρήσης στην καθημερινή επαφή σου με την τεχνολογία.

 

Αν θέλεις να ενημερωθείς περισσότερο για τα διαθέσιμα Σεμινάρια πάνω σε υπολογιστές ώστε να αποκτήσεις ειδικευμένες γνώσεις που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην Αγορά Εργασίας, επικοινώνησε τώρα με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της MASTER για να σε καθοδηγήσει στο κατάλληλο για σένα σεμινάριο, στο τηλ. 21 6000 9000