Η επαφή μας με τις smart συσκευές τεχνολογίας είναι πια καθημερινή. Από τη ρύθμιση του φούρνου μικροκυμάτων μέσω του touch screen πληκτρολόγιου έως την εισαγωγή στοιχείων στο gps για να μας καθοδηγήσει στον προορισμό μας,  οι απαιτήσεις της εποχής για μια καλή αντίληψη και χρήση της τεχνολογίας είναι αυξημένες.

Η  εμπειρία στη χρήση των σύγχρονων συσκευών είναι απαραίτητη ακόμα και όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε, διαβάζοντας μια είδηση στο ιντερνέτ ή  προσπαθώντας να περάσουμε μια πίστα σε ένα παιχνίδι στο κινητό.  Μπορούν κάποιες από αυτές τις φαινομενικά απλές συνήθειες να ενισχύσουν τις δεξιότητες σου, ώστε να βοηθήσουν την καριέρα σου; Και όμως μπορούν, αν τις αξιοποιήσεις και τις αναπτύξεις σωστά!

Κολλημένος με το κινητό

Όλοι όσοι είχαν μια επαφή με τα συμβατικά κινητά τηλέφωνα,  σίγουρα θα μπήκαν στο πειρασμό να δοκιμάσουν τα «πρωτόγονα» γραφικά του ενσωματωμένου παιχνιδιού, ενώ οι επιλογές για διασκέδαση στα νέα smartphones είναι πραγματικά άπειρες, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Αν έχεις περάσει ατελείωτες ώρες κατεβάζοντας και εξερευνώντας διάφορα apps , σίγουρα θα έχεις αναπτύξει την αντίληψη σου ώστε να  ξεχωρίζεις τις καλές από τις μέτριες εφαρμογές.

Υπάρχει τρόπος, εάν οι χρήσεις της πληροφορικής είναι για σένα κάτι παραπάνω από μια καθημερινή τυπική ασχολία, να γίνουν αγωγός παραγωγικότητας και δημιουργίας νέων ιδεών.  Οι βασικές γνώσεις Πληροφορικής σε συνδυασμό  με την παρακολούθηση εξειδικευμένου Σεμιναρίου στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών σε περιβάλλον ANDROID, μπορούν να εμπλουτίσουν καταλυτικά τις γνώσεις σου ή ακόμα και να ανοίξουν νέους δρόμους καριέρας προσφέροντας σου τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την εφαρμογή που πατά ονειρευόσουν.

Μάθε περισσότερα για το Σεμινάριο που θα σε κάνει να δημιουργήσεις με android εδώ:

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/seminaria-android.html

Δικτυωμένος στα social media

Παραδέξου το. Μερικές φορές νιώθεις ότι περνάς περισσότερο χρόνο ανάμεσα σε online αναρτήσεις και RT στα social media, παρά σε συναναστροφές και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους φίλους σου. Οι παθιασμένοι με κοινωνική δικτύωση αγαπούν τη  χαρά που προέρχεται από την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και το πάθος αυτό δείχνει να έχει κατακτήσει και τις επιχειρήσεις, που μέσα των social media αναζητούν μια μορφή επικοινωνίας που θα μπορούν να ακούν άμεσα τους πελάτες τους και να προωθούν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους. Μια τακτικά ανανεωμένη σελίδα στο Facebook, ένα καλαίσθητο προφίλ του Instagram  ή  μια ροή Twitter που έχει πάντα φρέσκο περιεχόμενο  είναι social λειτουργίες που κάθε εταιρία θα επιθυμούσε να έχει στα δικά της μέσα.

Αν λοιπόν παίζεις στα δάχτυλα τα κοινωνικά δίκτυα και πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς στα social media καθήκοντα και να συνεισφέρεις στην επικοινωνία μιας εταιρίας, ίσως είναι καιρός να κάνεις το βήμα και να μετατρέψεις το πάθος σου σε επαγγελματική δεξιότητα.

Μάθε περισσότερα για το Σεμινάριο που θα σε εξειδικεύσει στους Τομείς των Social Media  & E-Marketing εδώ:

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/e-marketing-pwlhseis.html

Σερφάροντας από site σε site

Μπορεί τα sites στο  διαδίκτυο να είναι άπειρα, όμως αυτά που θα επισκεφτούμε καθημερινά για να ενημερωθούμε ή να διασκεδάσουμε είναι πολύ συγκεκριμένα. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε site έχει την δική του ταυτότητα και διαφορετική προσέγγιση στην προβολή του περιεχομένου του που είτε μας ελκύει και μας βολεύει, είτε μας  φαίνεται δύσχρηστο.  Ένας μέσος χρήστης του διαδικτύου, επισκέπτεται εκατοντάδες sites μέσα στο χρόνο αναζητώντας αυτά που αξίζουν να τα προσθέσει στη λίστα με τα αγαπημένα του.

Έχεις σκεφτεί πως θα ήταν το ιδανικό site για εσένα;  Αν ναι, τότε ίσως θα ήταν καλά νέα να μάθεις ότι με τις νέες εφαρμογές το να δημιουργήσεις το δικό σου site είναι πιο εύκολο από ποτέ. Παρακολουθώντας ένα Σεμινάριο  Ανάπτυξης Δυναμικών Ιστοσελίδων στις δημοφιλείς πλατφόρμες Joomla ή WordPress, θα σου δώσει την δυνατότητα όχι μόνο να μάθεις να κτίζεις και να ομορφύνεις το δικό σου site αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να προσθέσεις μια εξαιρετικά χρήσιμη δεξιότητα στο βιογραφικό σου.

Μάθε περισσότερα για το Σεμινάριο που θα σε εξειδικεύσει στο να δημιουργήσεις το site που πάντα επιθυμούσες:

http://www.masterkek.gr/MasterKEK/anaptyksh-dynamikwn-istoselidwn.html